Echipamente-Fitness ofera o noua dimensiune a echipamentului “renovat” .

Societatea de astazi s-a schimbat, volumul de munca este in crestere, timpul este scurt, de aceea sala de fitness este una din solutiile care stimuleaza starea de sanatate a angajatilor, scade absenteismul si angajatii se simt mai energici si vor fi capabili sa performeze mai bine.

Totodata, oamenii au inceput sa acorde o atentie sporita pentru o sanatate mai buna. Respectul pentru corp si minte este calea cea mai importanta si de succes pentru aceasta problema globala. De asemenea, instruirea este esentiala in tratarea si vindecarea corpului, atat pentru tratamentul imediat cat si pentru bolile cronice musculo-scheletice.

Iata câteva motive pentru a alege Echipamente-Fitness

  • Calitate , PretEchipamente-Fitnesseste Unic Colaborator si Importator cu un mare furnizor de aparate fitness Renovate-Reconditionate
   Cu un stoc mediu de 2,500 unitati si vânzari de 6000 de unitati pe an
   Prin contactele noastre internationale putem oferi de multe ori
   cele mai bune echipamente la cele mai atractive preturi
  • Durabilitate si MediuRevizuire totala , atât punct de vedere tehnic si optic .
   Departamentul de revizuire din Romania va satisface toate cerintele clientilor, Echipamente-Fitnessofera un pachet total . Noi aranjam pentru tine, nu numai cea mai buna oferta în ceea ce priveste achizitionarea de echipament, dar avem întregul pachet în termeni de garantie si service post-vânzare
  • Body & SpiritEchipamente-Fitnesscrede în puterea unui corp sanatos. Cu produsele noastre , putem crea o solutie pentru toata lumea .

Online puteti vedea o parte din gama noastra de Aparate Fitness si accesorii. Va incurajam sa ne contactati pentru consiliere cu privire la instituirea unui Centru de Fitness PROFESSIONAL.
parteneri

Centre de fitness
Echipamente-Fitness ofera o noua dimensiune echipamentului “renovat”. Prin renovarea tuturor echipamentelor si unitatilor, in atelierul nostru, nu se poate vorbi despre renovarea materiala. Sunt la fel de bune ca noi.

Iata cateva motive pentru a ne alege:

–          Calitate – Pret

Cu un stoc mediu de 150  unitati si vanzari de peste 600 unitati pe an, Echipamente-Fitness este cel mai mare de acest gen din Romania. Prin intermediul partenerilor nostri putem oferi cele mai bune oferte si echipamente sportive la cele mai avantajoase preturi.

–          Durabilitate si mediu

Revizia totala, atat din punct de vedere tehnic, cat si optic. Echipamente-Fitness ofera un pachet complet: noi aranajam pentru tine nu doar cea mai buna oferta in ceea ce priveste achizitionarea aparatelor, avem intregul pachet de garantie si service post vanzare.

–          Corp si minte

Echipamente-Fitness crede in puterea unui corp sanatos. Cu produsele noastre, putem crea solutia pentru toata lumea. Pe site puteti vedea o parte din echipamente si accesorii. Va incurajam sa ne contactati pentru consiliere cu privire la crearea unui Centru de Fitness Profesionist – Telefon: 0746 670 185

Consumatori
Societatea de astazi s-a schimbat: volumul de munca este in crestere, timpul este scurt. Prin urmare, nu se iveste ocazia de a merge de multe ori la un centru de fitness. Fa-ti o sala de fitness la tine acasa !

Suntem capabili sa cream o sala de gimnastica adecvata, bazata pe nevoile, bugetul si capacitatile spatiului. In gama noastra de produse Cardio si Power & Aerobics puteti vedea o parte din echipamentele si accesoriile noastre. Va rugam sa ne contactati pentru consilierea in vederea crearii unei sali de gimnastica la dumneavoastra acasa – Telefon: 0746 670 185

Universitate/Liceu
Cu o sala de gimnastica privata la universitatea sau liceul dumneavoastra, le puteti oferi elevilor prilejul de a-si imbunatati conditia fizica si starea psihica. Acest lucru creste performata de invatare a  elevilor.

Echipamente-Fitness va poate oferi combinatia perfecta de echipamente si accesorii, pentru orice buget si spatiu disponibil. Orice universitate sau liceu poate avea o sala de gimnastica echipata modern !

Pe site-ul nostru puteti vedea o parte din gama noastra de echipamente si accesorii. Va rugam sa ne contactati pentru consiliere cu privire la crearea unei sali de gimnastica intr-o universitate sau liceu – Telefon: 0746 670 185

Medical
Instruirea este esentiala in tratarea si vindecarea corpului, atat pentru tratamentul imediat cat si pentru bolile cronice musculo-scheletice. Echipamente-Fitness va poate furniza solutia pentru toate problemele !

In ziua de astazi exista o atentie sporita pentru o sanatate mai buna. Respectul pentru corp si minte este calea cea mai importanta si de succes pentru aceasta problema globala.

Alaturi de consilierii nostri medicali ( doctori si fizioterapeuti), oferim solutii adecvate pentru problemele tale. Noi va ajutam cu crearea de programe de formare. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii – Telefon: 0746 670 185

Companii
In companii, sala de fitness stimuleaza starea de sanatate a angajatilor dumneavoastra, scade absenteismul si costurile aferente, angajatii se simt mai energici si vor fi capabili sa performeze mai bine. Intr-o echipa de sport participantii afla mai multe unul despre altul si vor imbunatati productia, mai capabili sa reziste la stres si mai putini absenti.

Structura si organizarea unei sali de gimnastica intr-o companie si punerea in aplicare a programului sunt intotdeauna personalizate. Totul este adaptat la nevoile, obiectivele si spatiul disponibil.

Intrati pe Echipamente-Fitness si aflati ce  oportunitati va putem oferi pentru companii.

1796671_191263891083671_1618841805_n      1782049_191264087750318_211391778_n     1781874_191263941083666_282190884_n     1780887_191263867750340_1001770007_n