In varsta, dar activ

Starea de bine este mai mult decat absenta durerii sau a bolii. Este o abordare pozitiva a vietii care prioritizeaza si hraneste sanatatea fizica, intelectuala si emotionala.

Antrenamentul cardio si cel de forta au fost intotdeauna componente integrale ale intretinerii. Cercetarile arata ca activitatea fizica regulata poate contribui la mentinerea sanatatii si a starii de bine pe masura ce imbatranim. Suntem mai liberi. Gandim mai clar. Cream relatiii mai usor. Facem fata provocarilor cu mai multa incredere. Intr-adevar, miscarea promoveaza relationarea cu alte persoane, tempereaza emotiile, ne mentine productivi, stimuleaza creierul si vine in ajutorul sanatatii.

Noi stim ca miscarea este mai mult decat forta sau silueta. Miscarea ne hraneste. Ne reface. Ne conecteaza.

Portofoliu Complet

Avand cel mai bun portofoliu de produse si o varietate de cardio si forta, FitnessPartner promoveaza sanatatea si fitnessul catre persoanele de toate varstele, greutatile si abilitatile.

Design minutios

Noi stim ca daca oamenii incep sa faca miscare, trebuie sa o faca in mod corect. Datorita designului ergonomic si cu structura biomecanica corecta, utilizatorii isi mentin in mod natural postura corecta, dreapta si executa miscari care minimizeaza riscul luxatiilor si al vatamarii.

Monitorizarea progresului

Noi dezvoltam si incorporam tehnologia care faciliteaza progresul urmarind rezultatele inregistrate. Datele exacte si accesibile mentin utilizatorii concentrati si angrenati si in acelasi timp le permite terapeutilor si antrenorilor sa refaca protocolul pentru rezultate optime.