Solutii de Amenajare Hoteluri

Fitnessul creeaza un stil de viata, iar miscarea creeaza asteptari. FitnessPartner iti ofera o experienta deosebita prin intermediul aparatelor de fitness profesionale de la MATRIX.

Fiind preferata de unele dintre cele mai rafinate hoteluri si statiuni, marca MATRIX detine un portofoliu cuprinzator de solutii de prima clasa pentru cardio, forta si tehnologie integrata. Inovatiile MATRIX te ajuta sa le oferi oaspetilor o posibilitate inspirata de a face miscare cu efort minim din partea ta.

Impreuna putem dezvolta o solutie de fitness care sa reprezinte marca ta, sa utilizeze resursele la maxim si sa ii delecteze pe oaspeti.

Pura Satisfactie

Va putem oferi o gama intreaga de aparate pentru antrenament de top. Portofoliul nostru include benzi de alergat, biciclete eliptice, aparate Ascent Trainer, scari rulante, biciclete fixe, aparate functionale, aparate de forta, greutati libere si altele. Oferim echipamente gata de utilizare si putem crea pachete personalizate pentru sali de fitness si centre de ingrijire corporala. FitnessPartner este raspunsul tuturor dorintelor tale.

Oportunitate maximizata

Sistemul unic Asset Management de la MATRIX, cel mai avansat echipament de monitorizare din industrie, maximizeaza oportunitatile si minimizeaza grijile. Automatizeaza programul de mentenanta, afiseaza istoricul de utilizare a aparatelor, stocheaza informatii importante despre produse si servisarea lor. Acesta functioneaza si ca instrument de comunicare care iti permite sa incluzi mesaje variate in display-ul consolei 7xi.

Conectivitate continua

Tehnologia MATRIX reflecta societatea si imbratiseaza noile trenduri. Calatorii cunoscatori de tehnologie vor fi incantati de interfata unica (disponibila la produsele cardio 7xi) care incorporeaza evidenta datelor de antrenament, retelele de socializare si alte resurse online. In plus, tehnologia MATRIX inovatoare pentru console, iti permite sa le oferi clientilor tai divertisment fara egal in timpul antrenamentului.

De la concept la realitate

Impreuna putem stabili ce varietate de produse si servicii sa alegi pentru a ii determina pe clientii tai sa revina.

Aparatele fitness profesionale de la MATRIX au un design profesional, o selectie de echipamente si recomandari, proiectari 2D si 3D si alte servicii de asistenta in amenajare. Totodata, echipele noastre de experti instaleaza si serviseaza echipamentul in intervalul ales pentru a minimiza intreruperea activitatii utilizatorilor.

Partenerul preferat

Matrix este un partener dedicat. Relatiile noastre incep cu dorinta de a intelege nevoile tale si pe cele ale clientilor tai, iar noi concepem solutii care sa te ajute sa iti atingi obiectivele de afacere. Noi facem procesul de selectie si asiguram mentenanta intr-un mod cat mai simplu pentru ca tu sa iti canalizezi energia catre oaspeti. Ramanem dedicati clientilor nostri dupa vanzare si suntem consacrati pentru serviciile continue de asistenta.