Solutii de Amenajare Cluburi de intretinere

FitnessPartner iti aduce stil, performanta, durabilitate, usurinta in utilizare si conectivitate prin echipamentele MATRIX care combina forta cu cardio. Aceste caracteristici sunt numeroase pentru echipamentul de exercitii, insa noi oferim intotdeauna mai mult. FitnessPartner iti depaseste asteptarile, chiar si atunci cand acestea sunt mari. In plus, tehnologia MATRIX integrata, aduce un numar nelimitat de optiuni de divertisment precum si de solutii de mentenanta care contribuie la o experienta extraordinara a membrilor si aduc profit investitiei.

 

Ofera mai mult

La noi gasesti o suita completa de aparate de miscare de top. Portofoliul nostru include benzi de alergat, biciclete eliptice, aparate Ascent Trainer, scari rulante, biciclete fixe, aparate multifunctionale, aparate de forta, greutati libere si multe altele. Noi te ajutam sa conturezi programul tau ideal de fitness, apoi te ajutam sa il aduci la realitate indiferent de dimensiunile salii tale sau de bugetul de care dispui.

Oportunitate maximizata

Sistemul unic Asset Managment este solutia perfecta pentru monitorizarea celor mai avansate echipamente din industrie. Automatizeaza programul de mentenanta, afiseaza datele de utilizare ale aparatului, stocheaza informatii importante despre produs si fluidizeaza procesul de service. Acesta functioneaza, de asemenea, si ca instrument de comunicare care permite introducerea promotiilor si a altor mesaje in display-ul consolei 7xi.

Un partener de dorit

FitnessPartner iti ofera solutii integrate pentru detinere, servisare si mentenanta mai usoare, astfel incat banii investitiei tale sa revina mai usor. Vanzarea nu este inceputul unei relatii si cu siguranta nu este nici sfarsitul. Este doar un moment intr-un proces de service creat pentru a oferi o experienta extraordinara tie, antrenorilor tai, tehnicienilor si clientilor.

Experiente unice

Solutiile noastre tehnice va ofera tie, angajatilor si clientilor tai posibilitatea de a imbunatati mediul de fitness intr-un sens semnificativ, care le permite tuturor sa isi transforme timpul petrecut in sala,  intr-o experienta unica.

Acestea sunt o combinatie de echipamente fitness, hardware, software si optiuni de conectivitate care, impreuna formeaza baza abordarii noastre de solutionare in domeniul fitnessului.